Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.

BARBANTI Davide

EMAIL ADDRESS: davide.barbanti@unipr.it
PHONE: +39 0521 905706
FAX: +39 0521 905705
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2019/2020
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Properties Natural and sensorial Foods (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2018/2019
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Properties Natural and sensorial Foods (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
TECHNOLOGY OF AGRI-FOOD PRODUCT CONDITION AND DISTRIBUTION (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 1 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
TECHNOLOGY OF AGRI-FOOD PRODUCT CONDITION AND DISTRIBUTION (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 1 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 1 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
TECHNOLOGY OF GRAINS AND DERIVATIVES (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
TECHNOLOGY OF AGRI-FOOD PRODUCT CONDITION AND DISTRIBUTION (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 1 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
TECHNOLOGY OF GRAINS AND DERIVATIVES (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2013/2014
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
TECHNOLOGY OF AGRI-FOOD PRODUCT CONDITION AND DISTRIBUTION (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 1 (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
TECHNOLOGY OF GRAINS AND DERIVATIVES (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 1 (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2011/2012
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
FOOD INDUSTRY PROCESSES (8 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2010/2011
Quality in Food Processing (6 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea Magistrale
STRUCTURE AND PROPERTIES 'NATURAL FOODS (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
DESIGN OF FOOD PRODUCTS (7 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
FOOD INDUSTRY PROCESSES (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2009/2010
FOOD INDUSTRY PROCESSES (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOOD INDUSTRY PROCESSES (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOOD INDUSTRY PROCESSES (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (8 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
A.A. 2007/2008
FOOD PRODUCT DESIGN METHODOLOGIES (8 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica

In the same unit