Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.ssa

GATTI Monica

EMAIL ADDRESS: monica.gatti@unipr.it
PHONE: +39 0521 906529
FAX: +39 0521 905604
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2019/2020
Fermented Foods Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
QUALITY AND FOOD SAFETY (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2018/2019
Fermented Foods Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Microbiology of processed foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
Fermented Foods Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Microbiology of processed foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Microbiology of processed foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
Fermented Foods Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2013/2014
Fermented Foods Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
Food Microbiology (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
Microbiology of processed foods (6 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013
Microbiology of processed foods (6 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
A.A. 2011/2012
FERMENTED FOOD MICROBIOLOGY (5 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
MICROBIOLOGICAL ASPECTS (3 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
A.A. 2010/2011
Food and Industrial Mocrobiology (8 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea Magistrale
FOOD MICROBIOLOGY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
INDUSTRIAL MICROBIOLOGY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2009/2010
MICROBIOLOGICAL ASPECTS (2 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea Magistrale
MICROBIOLOGICAL ASPECTS (2 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea Magistrale
Fermented Foods (4 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
INDUSTRIAL MICROBIOLOGY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
MICROBIOLOGY OF TYPICAL PRODUCTS (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
MICROBIOLOGY OF TYPICAL PRODUCTS (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
FERMENTED FOOD MICROBIOLOGY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
Food Quality and Safety (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
A.A. 2007/2008
FERMENTED FOOD MICROBIOLOGY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica

In the same unit