Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.

GALAVERNA Gianni

EMAIL ADDRESS: gianni.galaverna@unipr.it
PHONE: +39 0521 906270
FAX: +39 0521 905472
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2019/2020
Food Chemistry (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food Chemistry (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
TASTE MOLECULES (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2018/2019
Food Chemistry (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food Chemistry (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Laboratory of Chemistry Applied to Food (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
TASTE MOLECULES (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
Food Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
FOOD CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2016/2017
Food Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
FOOD CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2015/2016
Food Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
FOOD CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2014/2015
Food Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
FOOD CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2013/2014
Food Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
FOOD CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2012/2013
Food Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2011/2012
FOOD CHEMISTRY (7 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
LABIRATORI OF FOOD CHEMISTRY (2 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2010/2011
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS (5 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
FOOD TRANSFORMATION BY MEANS OF COOKING (5 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
FOOD CHEMISTRY AND THE CHEMICAL (6 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOODS CHEMISTRY LABORATORY AND THE CHEMICAL (4 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2009/2010
MOLECULAR EVALUATION OF QUALITY (3 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food Quality and Safety (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
FOOD TRANSFORMATION DURING COOKING (4 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOOD CHEMISTRY AND THE CHEMICAL (6 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOOD CHEMISTRY AND THE CHEMICAL (6 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOOD CHEMISTRY AND THE CHEMICAL (6 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOODS CHEMISTRY LABORATORY AND THE CHEMICAL (4 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
Food Quality and Safety (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
FOOD TRANSFORMATION DURING COOKING (4 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
FOOD TRANSFORMATION DURING COOKING (4 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)

In the same unit