Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.ssa

CHIAVARO Emma

EMAIL ADDRESS: emma.chiavaro@unipr.it
PHONE: +39 0521 905888
FAX: +39 0521 905705
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2019/2020
Food and Beverages 1 (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Food of animal origin, oils, fats and conserves (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Oil, fat and processed meat technologies (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2018/2019
Food and Beverages 1 (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Food of animal origin, oils, fats and conserves (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Oil, fat and processed meat technologies (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
Food of animal origin, oils, fats and conserves (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Food processing and quality management 2 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
Food of animal origin, oils, fats and conserves (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Food processing and quality management 2 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
Food processing and quality management 2 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Milk and derivatives (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
Food processing and quality management 2 (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Milk and derivatives (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2013/2014
Food processing and quality management 2 (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
Food processing and quality management 2 (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2011/2012
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
TECHNOLOGICAL ASPECTS (6 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
A.A. 2010/2011
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2009/2010
TECHNOLOGICAL (5 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea Magistrale
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
RAW MATERIALS AND SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE CULINARY SECTOR (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
OIL AND FAT TECHNOLOGIES (3 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
A.A. 2007/2008
RAW MATERIALS AND SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR THE CULINARY SECTOR (5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica

In the same unit