Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.

SFORZA Stefano

EMAIL ADDRESS: stefano.sforza@unipr.it
PHONE: +39 0521 905406
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2018/2019
Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Organic Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Organic Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Organic Chemistry (9 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Chemistry and Biotechnology of food proteins (6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2014/2015
ORGANIC CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea
Organic Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2013/2014
ORGANIC CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea
Organic Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013
ORGANIC CHEMISTRY (5 CFU)
Tipo corso: Laurea
Organic Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2011/2012
Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
Spectrometric Identification of Organic Compounds in Food (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
TASTE MOLECULES (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2010/2011
Chemistry (10 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
ORGANIC CHEMISTRY I (5 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
Spectrometric Identification of Organic Compounds in Food (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2009/2010
CHEMISTRY FOR CULINARY SCIENCE (5 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea Magistrale
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
TASTE MOLECULES (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
UNIT I (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
CHEMISTRY FOR CULINARY SCIENCE (4 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
PHYSICAL METHODS IN ORGANIC CHEMISTRY (3 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
TASTE MOLECULES (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
TASTE MOLECULES (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
UNIT I (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
UNIT I (5 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2007/2008
CHEMISTRY FOR CULINARY SCIENCE (4 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea specialistica
(0 CFU)

In the same unit