Prof.ssa
SCAZZINA Francesca
EMAIL ADDRESS: francesca.scazzina@unipr.it
PHONE: +39 0521 906203
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco Parco Area delle Scienze, 27/A
Other information
Activities:
A.A. 2022/2023
A.A. 2021/2022
Physiology of nutrition
(9 CFU)
Corso di laurea: TRANSLATIONAL BIOMEDICAL SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2020/2021
Physiology of nutrition
(9 CFU)
Corso di laurea: TRANSLATIONAL BIOMEDICAL SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2019/2020
NUTRITION AND HEALTH
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2018/2019
NUTRITION AND HEALTH
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
NUTRITION AND HEALTH
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
NUTRITION AND HEALTH
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
NUTRITION AND HEALTH
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
NUTRITION AND HEALTH
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013