Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.ssa

SCAZZINA Francesca

PHONE: +39 0521 906203
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2018/2019
NUTRITION AND HEALTH (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
HEALTHY AND FUNCTIONAL FOODS (4 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
Nutritional assessment of food (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
NUTRITION AND HEALTH (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
NUTRITION AND HEALTH (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
NUTRITION AND HEALTH (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
NUTRITION AND HEALTH (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Nutritional assessment of food (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013
PRINCIPLES OF DIETETICS (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea

In the same unit