Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.

BRIGHENTI Furio

EMAIL ADDRESS: furio.brighenti@unipr.it
PHONE: +39 0521 033835
FAX: +39 0521 033832
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2021/2022
Exposure assessment and risk/benefit evaluation (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
NUTRITION PHYSIOLOGY AND METABOLIC REGULATION (6 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
Human Nutrition (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2020/2021
Exposure assessment and risk/benefit evaluation (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
NUTRITION PHYSIOLOGY AND METABOLIC REGULATION (6 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
Research ethics and integrity (1 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE DEGLI ALIMENTI
Tipo corso: Corso di Dottorato (D.M.45)
Human Nutrition (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2019/2020
Exposure assessment and risk/benefit evaluation (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
The Conduct of Clinical Trials in Nutrition (2 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE DEGLI ALIMENTI
Tipo corso: Corso di Dottorato (D.M.45)
PRINCIPLES OF DIETETICS (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2018/2019
PRINCIPLES OF DIETETICS (3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea