Prof.
DEL RIO Daniele
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco Parco Area delle Scienze, 27/A
Other information
Activities:
A.A. 2021/2022
FUNDAMENTALS OF APPLIED NUTRITION AND EVALUATION OF THE NUTRITIONAL STATUS
(6 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
FUNDAMENTALS OF APPLIED NUTRITION AND EVALUATION OF THE NUTRITIONAL STATUS
(6 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
FUNDAMENTALS OF APPLIED NUTRITION AND EVALUATION OF THE NUTRITIONAL STATUS
(6 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
Applied Human nutrition
(6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCES FOR INNOVATION AND AUTHENTICITY
Tipo corso: Laurea Magistrale
Functional foods and for special medical purposes
(3 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
NUTRITION AND APPLIED DIETETICS
(6 CFU)
Corso di laurea: FOOD QUALITY SYSTEMS AND GASTRONOMY MANAGEMENT
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2020/2021
FUNDAMENTALS OF APPLIED NUTRITION AND EVALUATION OF THE NUTRITIONAL STATUS
(6 CFU)
Corso di laurea: HUMAN NUTRITION SCIENCES
Tipo corso: Laurea Magistrale
Applied Human nutrition
(6 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCES FOR INNOVATION AND AUTHENTICITY
Tipo corso: Laurea Magistrale
NUTRITION AND APPLIED DIETETICS
(6 CFU)
Corso di laurea: FOOD QUALITY SYSTEMS AND GASTRONOMY MANAGEMENT
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2019/2020
Physiology of nutrition
(9 CFU)
Corso di laurea: BIOLOGY AND BIOMEDICAL APPLICATIONS
Tipo corso: Laurea Magistrale
NUTRITION AND APPLIED DIETETICS
(6 CFU)
Corso di laurea: GESTIONE DEI SISTEMI ALIMENTARI DI QUALITA' E DELLA GASTRONOMIA
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2018/2019
HUMAN NUTRITION AND METABOLISM
(6 CFU)
Corso di laurea: BIOLOGY AND BIOMEDICAL APPLICATIONS
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2017/2018
HUMAN NUTRITION AND METABOLISM
(6 CFU)
Corso di laurea: BIOLOGY AND BIOMEDICAL APPLICATIONS
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2016/2017
APPLIED HUMAN NUTRITION
(8 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea Magistrale
HUMAN NUTRITION AND METABOLISM
(6 CFU)
Corso di laurea: BIOLOGY AND BIOMEDICAL APPLICATIONS
Tipo corso: Laurea Magistrale
Complementary activity for outcoming Erasmus Students 1
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Complementary activity for outcoming Erasmus Students 2
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
HUMAN NUTRITION AND METABOLISM
(6 CFU)
Corso di laurea: BIOLOGY AND BIOMEDICAL APPLICATIONS
Tipo corso: Laurea Magistrale
Complementary activity for outcoming Erasmus Students 1
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
Complementary activity for outcoming Erasmus Students 2
(3 CFU)
Corso di laurea: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
HUMAN NUTRITION AND METABOLISM
(6 CFU)
Corso di laurea: BIOLOGY AND BIOMEDICAL APPLICATIONS
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2013/2014
A.A. 2012/2013
A.A. 2011/2012
A.A. 2010/2011
HUMAN NUTRITION
(5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2009/2010
HUMAN NUTRITION
(5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
HUMAN NUTRITION
(5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
HUMAN NUTRITION
(5 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)