Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.ssa

BACCI Cristina

EMAIL ADDRESS: cristina.bacci@unipr.it
PHONE: +39 0521 902740
FAX: +39 0521 902742
UNIT
Dipartimento di Scienze Medico-Veterinarie
Strada del Taglio, 10

Other information

Activities: 
A.A. 2019/2020
HYGIENIC CONTROL TECHNOLOGY AND HEALTH FOOD (MOD. 2) (4 CFU)
Corso di laurea: VETERINARY MEDICINE
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2018/2019
HYGIENIC CONTROL TECHNOLOGY AND HEALTH FOOD (MOD. 2) (4 CFU)
Corso di laurea: VETERINARY MEDICINE
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2017/2018
A.A. 2016/2017
A.A. 2015/2016
A.A. 2013/2014
FOOD HYGIENE (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
A.A. 2012/2013
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
MICROBIOLOGICAL CONTROL OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN (4 CFU)
Corso di laurea: Veterinary Medicine
Tipo corso: Laurea Magistrale Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2011/2012
Inspection of foods of animal origin (6 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2010/2011
Inspection of foods of animal origin (3 CFU)
Corso di laurea: Food science and technology
Tipo corso: Laurea
A.A. 2009/2010
Inspection of foods of animal origin (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
Inspection of foods of animal origin (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
Inspection of foods of animal origin (3 CFU)
Corso di laurea: SCIENZE GASTRONOMICHE
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
INSPECTION OF PRESERVED ANIMAL-BASED FOODS (3 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica
Inspection of foods of animal origin (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
Inspection of foods of animal origin (3 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2007/2008
INSPECTION OF PRESERVED ANIMAL-BASED FOODS (3 CFU)
Tipo corso: Laurea specialistica

In the same unit