Università degli Studi di Parma

il mondo che ti aspetta
  • italian version
Prof.

GHIDINI Sergio

EMAIL ADDRESS: sergio.ghidini@unipr.it
PHONE: +39 0521 902761
FAX: +39 0521 902752
UNIT
Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Parco Area delle Scienze, 27/A

Other information

Activities: 
A.A. 2019/2020
Biological hazards in food (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2018/2019
FOOD HYGIENE AND INDUSTRIAL MICROBIOOGY 3 (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2017/2018
FOOD HYGIENE (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2016/2017
FOOD HYGIENE (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2015/2016
FOOD HYGIENE (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2014/2015
FOOD HYGIENE (6 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: GASTRONOMIC SCIENCE
Tipo corso: Laurea
A.A. 2013/2014
Inspection of foods (6 CFU)
Corso di laurea: Gastronomic science
Tipo corso: Laurea
A.A. 2012/2013
A.A. 2011/2012
FOOD HYGIENE 2 (2 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
MICROBIOLOGICAL CONTROL OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN AND RELATED LEGISLATION (11 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
MICROBIOLOGICAL CONTROL OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN AND RELATED LEGISLATION (11 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
MICROBIOLOGICAL CONTROL OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN AND RELATED LEGISLATION (12 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
MICROBIOLOGICAL CONTROL OF FOOD OF ANIMAL ORIGIN AND RELATED LEGISLATION (11 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
TRAINING FOOD INSPECTION (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
TRAINING FOOD INSPECTION (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
TRAINING FOOD INSPECTION (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
TRAINING FOOD INSPECTION (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2010/2011
FOOD HYGIENE 2 (2 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
Inspection and control of foods of animal origin (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
Inspection and control of foods of animal origin (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
Inspection and control of foods of animal origin (b) (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
Inspection and control of foods of animal origin (b) (4 CFU)
Corso di laurea: MEDICINA VETERINARIA
Tipo corso: Laurea Ciclo Unico 5 anni
A.A. 2009/2010
FOOD HYGIENE 3 (1 CFU)
Tipo corso: Laurea Magistrale
HYGIENE MEAT PRODUCTION (2 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
HYGIENE MEAT PRODUCTION (2 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)
A.A. 2008/2009
FOOD TECHNOLOGY (6 CFU)
Tipo corso: Laurea triennale (DM509)

In the same unit